perjantai 3. tammikuuta 2014

:) Hyvää uuttavuotta kaikille lukijoilleni :)Mites teillä meni uusivuosi? :D EN usko vieläkään että edes on ollut uusivuosi. Kun lunta ei oo ei oo fiilistäkään! Mulla kävi pieni moka tossa räjäytellessä pommeja :) 

No kuitenkin isä räjäytti tai miten niitä nyt sanois, mutta kuiten saimme veljeni kanssa räjäytellä kiinareita! Olihan se ihan kivaa mutta ei sitten jos se poksahtaa suoraan sormiin!! :D Olin sytyttänyt langan ja heittämässä juuri sen pos kunnes se "räjähti" sormiini!! : D Mutta ei pahenmmin onneksi käynyt kuin että mustelma tuli hieman kipeät sormet ovat!! Onneksi oli suojalasit ja hyvät varusteet etteivät mennyt naamalleni :)  Sen jälkeen kun halusi ampua raketteja niin oli kyllä hieman pelko matkassa suuri!! Mutta tässä olen kaikki kymmenen sormea tallella!
 Oliko teillä hauska uusivuosi!

Lemmikit hieman pelkäsi ja olivat vähän ihmeissään!! Mutta elossa ovat!! <3 Onneksi! 


Huomenna olemme aikeissa rakentaa Paavolle vielä hienomman häkin! Vähän niin kuin isomman mikä nyt on tällä hetkellä! Eihän tossa mitään vikaa ole mutta, haluan jotain uudistusta :D Mutta otan siitä kuvia sitten kun se on valmis :D Tai jos haluatte että miten se valmistuu niin kertokaa ihmeessä jos haluatte siis nähdä miten se tehdään :) Tarvikkeet ostan huomenna :) Tänään ei menty minnekkään vaan pidetään pieni vapaapäivä :) 

5.1.14
On mun bestiken synttärit tai ne on ollut jo mutta, menemme viettämään niitä vähän kaupungille <3 Otan kuvia sitten :)

Illalla laitan eiliseltä päivältä ostokset :)3 kommenttia:

Unknown kirjoitti...

Miks sul on täs kommenteia tää "Todista ettet ole robotti"??

Anonyymi kirjoitti...

En tiiä itekkään.. Miks tos on toi robotti juttu :D Ja miten sen saa pois?

jantta kirjoitti...

Kyllä se pois saa mutta se estää aika hyvin ns. robottien lähettämän roskapostin ( mainokset, linkit yms ) :)